Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Safari, Chrome, Edge eller Firefox.

Fri fragt over 650 kr. Levering 1-3 hverdage Gratis ombytning*

4 muligheder til en sundere livsstil

4 muligheder til en sundere livsstil

En sundere livsstil:

Når vi beslutter os for, at vi gerne vil være sundere eller have en sundere livsstil, så har vi en tendens til at sætte store mål for os selv. Det vi ikke er klar over er, at det ikke er de store mål der giver os resultater. Kun vores livsstil kan give os resultater.

Vores livsstil er en proces, der er bygget op af mange små vaner og derfor bør vores energi bruges på at bygge bedre vaner - ikke på at jagte bedre resultater.

Det gælder altså ikke om at fokusere på de store mål, men om at starte med små handlinger og små skridt, som sættes i et system og på sigt kan gøre den store forskel.

1. Prioriter din søvn 

Søvn er altafgørende for dit overskud og det er derfor vigtigt at du får nok søvn. Det er der mange af os der ikke gør. 7-8 timer er nok for de fleste og det er vigtigt at prioritere. Det kan være svært at opbygge nye gode vaner, hvis man mangler overskud. Du kan hurtigt opleve symptomer som træthed og nedsat koncentrationsevne, hvis du er i søvnunderskud. På sigt kan manglende søvn føre til svækkelse af immunforsvaret, negativ påvirkning på humøret samt psykiske forstyrrelser. Alle disse faktorer har en påvirkning på vores aktivitetsniveau, kostvaner og en række andre faktorer. Derfor er det altså super vigtigt, at du får prioriteret din søvn.

 

2. Bevægelse

Bevægelse giver dig energi og overskud. Det forbedrer din sundhed og nedsætter risikoen for at udvikle en række livsstilssygdomme. Prøv og se om du ikke kan få lavet en god struktur over hvilke dage du gerne vil træne og få det prioriteret. Husk at det skal være realistisk, så du oplever succes og ikke nederlag. Vi siger altså ikke at du skal løbe en tur på 10 km hver gang, en blid træning eller en gåtur kan også gøre det. Det er aldrig for sent at gå i gang!

 

3. Drik vand

Størstedelen af vores kroppe består af vand og det er derfor det vigtigste næringsstof for os. I løbet af dagen taber man vand gennem huden, lungerne, fordøjelsessystemet og nyrerne. Dette for at sikre at affaldsstoffer forlader kroppen. Du skal som minimum drikke 1-1,5 liter vand om dagen. Er du aktiv, kan du dog have behov for mere. Køb dig en stor drikkedunk (1 liter), som du altid har på dig, så det er naturligt for dig at tage en tår vand engang imellem og så du kan holde øje med at du får nok vand.

 

4. Frisk luft

Det er rigtig godt for din mentale sundhed at få frisk luft én gang om dagen. Kom ud og gå en tur i naturen og pak telefonen væk imens, så du er tilstede. Ikke nok med, at du får renset hovedet og øger dit mentale velvære, så får du også bevæget kroppen. Du slår altså flere fluer med et smæk! Din daglige dosis af frisk luft kan også være at tage cyklen på arbejde. Det giver god energi at starte og slutte dagen med lidt frisk vind i kinderne.

Kurv

Tillykke! Du har opnået gratis fragt Du er 650 kr væk fra at få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter, der kan købes