Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Safari, Chrome, Edge eller Firefox.

Fri fragt over 650 kr. Levering 1-3 hverdage Gratis ombytning*

SEEN ON YOU

SEEN ON YOU

Spotted on: @sandrawiller, @claudiabhimra, @sofiekruse 
I er vores største inspirationskilde og vi elsker når I tagger os på Instagram og viser, hvordan I styler jeres Exercere favoritter i jeres dagligdag. Uanset om I er ude og nyde en kop kaffe, knokler i træningscenteret eller er på den daglige “hot girl walk”, så har vi et udvalg af stilarter til de forskellige daglige aktiviteter. 
Vores Exercere fællesskab bestående af stærke kvinder har fantastisk stil, og denne uge har vi fremhævet vores favorit outfits fra Claudia, Sandra og Sofie. 

LOOK 1 

Sculpt Scrunch Tights + Sculpt Bra + Hyper Zip + Tote Bag

Claudia udstråler komfort og stil med vores “cloud grey” Sculpt Scrunch Tights og Sculpt Bra, og stylet det med vores bestseller Hyper Zip i hvid for at tilføje lidt ekstra lag til efteråret. Hun har stylet det med vores Exclusive Edition Tote Bag, som er den perfekte følgesvend, der kan bære alle nødvendighederne på farten.

 

 Look 2 

Sculpt Scrunch Tights + Sculpt Bra + Logo Socks + Tote bag

Sofie har kreeret det perfekte efterårsoutfit, der udstråler komfort og stil samtidigt. Hun har stylet vores Sculpt Scrunch Tights i “sea green” med den matchende Sculpt bra. Derudover har hun stylet det med en stor beige strik, for at give noget ekstra varme til de køligere efterårs dage og tilføjet et par af vores white logo socks til. For at fuldende looket har hun taget sin Tote bag over skulderen, der kan holde alle sine hverdagsting. 

 

Look 3

Neaty Tights + Neaty Bra + Logo Socks + Hyper zip + Logo Socks
Sandra bærer vores “space grey” Neaty tights og kombinerer det med matchende Neaty bra for at skabe et monokromatisk look. Hun har stylet det med vores alles yndlings Hyper Zip i farven “Aqua” for at tilføje et ekstra lag varme, samtidigt med at det giver en  flatterende silhuet. Vores hvide White Logo Socks tilføjer det sidste touch til hendes komfortable men stilfulde outfit.
Vores fællesskab af stærke kvinder fortsætter hver dag med at vise os inspirerende nye måder at style vores træningstøj på, så det kan passe til den daglige hverdag og personlige stil. Vores tøj er ikke kun lavet til at bruge i en time træningscenteret; de er alsidige og skal repræsentere en livlig, aktiv livsstil kombineret med at være moderigtige. 
Har du fået noget inspiration? Tag os på Instagram @Exercere_ og del, hvordan du styler dine favoritter fra Exercere og bliv en del af fællesskabet!

Kurv

Tillykke! Du har opnået gratis fragt Du er 650 kr væk fra at få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter, der kan købes