Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Safari, Chrome, Edge eller Firefox.

Fri fragt over 650 kr. Levering 1-3 hverdage Gratis ombytning*

Eksklusivt træningstøj for kvinder af kvinder

Uanset om du er på løbetur, på farten eller bare har travlt.

Exercere er designet til at komplementere din dynamiske hverdag. Vi stræber efter at levere træningstøj og essentielle beklædningsgenstande af topkvalitet, der passer til alle. Hvert enkelt produkt er skabt med visionen om at understøtte dig i at være den bedste version af dig selv, uafhængigt af dagens aktiviteter.

Om os

I foråret 2021 lancerede Emilie Kruse og Laura Nymand deres allerførste kollektion. Deres vision er at skabe fashionabelt træningstøj der passer ind i en aktiv hverdag, fyldt med bevægelse i alle former.

Emilie & Laura; ’’Det er vigtigt for os, at vores produkter kan blive brugt igen og igen, og er klassiske stabels i trænings garderoben.

Vores ønske er, at vores produkter er behagelige at have på uanset om det er til en gåtur, loungewear derhjemme eller en intensiv workout. Derudover har vi sat fokus på, at vores items kan styles som et sporty twist sammen med hverdagstøjet’’

Exercere styles er inspireret af globale trends, men med et tidløst snit og udgangspunkt i den skandinaviske stil og toner.

Kurv

Tillykke! Du har opnået gratis fragt Du er 650 kr væk fra at få gratis fragt.
Der er ikke flere produkter, der kan købes